DETAIL POLOŽKY KLASIFIKACE

Klasifikace: Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015)

Akronym: CZ-CPA_2015_KL Verze: 1 Platnost: 01.01.2015 - 09.09.9999 Rodina: Produkce

Jazyková verze: CS

Úroveň: 6

Položka: 102025 - Ryby, jinak upravené nebo konzervované, kromě hotových pokrmů z ryb

Vazby:
Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015) - úroveň 5 - Kategorie 10202 Ryby, jinak upravené nebo konzervované; kaviár a kaviárové náhražky
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 16041100 Lososi, celí nebo v kusech, připravení nebo v konzervách (kromě drcených)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 16041210 Filé ze sleďů, syrové, jen obalené těstem nebo strouhankou, též předsmažené v oleji, zmrazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 16041291 Sledi, celí nebo v kusech, připravení nebo v konzervách, v hermeticky uzavřených obalech (kromě drcených a filé ze sleďů, syrového, jen obaleného těstem nebo strouhankou, též předsmaženého v oleji, zmrazeného)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 16041299 Sledi, celí nebo v kusech, připravení nebo v konzervách (kromě drcených a filé ze sleďů, syrového, jen obaleného těstem nebo strouhankou, též předsmaženého v oleji, zmrazeného a těch v hermeticky uzavřených obalech)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 16041311 Sardinky, celé nebo v kusech, připravené nebo v konzervách, v olivovém oleji (kromě drcených)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 16041319 Sardinky, celé nebo v kusech, připravené nebo v konzervách (kromě drcených a v olivovém oleji)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 16041390 Sardinely a šproty, celé nebo v kusech, připravené nebo v konzervách (kromě drcených)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 16041421 Tuňák pruhovaný (bonito), připravený nebo v konzervách, celý nebo v kusech, v rostlinném oleji (kromě drceného)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 16041426 Filé známé jako "hřbety" z tuňáka pruhovaného (bonito), připravené nebo v konzervách, celé nebo v kusech (kromě toho v rostliném oleji a drceného)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 16041428 Tuňák pruhovaný (bonito), připravený nebo v konzervách, celý nebo v kusech (kromě toho v rostlinném oleji, drceného a filé známého jako "hřbety")
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 16041431 Tuňák žlutoploutvý (Thunnus albacares), připravený nebo v konzervách, celý nebo v kusech, v rostlinném oleji (kromě drceného)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 16041436 Filé známé jako "hřbety" z tuňáka žlutoploutvého (Thunnus albacares), připravené nebo v konzervách, celé nebo v kusech (kromě toho v rostliném oleji a drceného)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 16041438 Tuňák žlutoploutvý (Thunnus albacares), připravený nebo v konzervách, celý nebo v kusech (kromě toho v rostlinném oleji, drceného a filé známého jako "hřbety")
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 16041441 Tuňáci, připravení nebo v konzervách, celí nebo v kusech, v rostlinném oleji (kromě drcených, tuňáka pruhovaného a tuňáka žlutoploutvého)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 16041446 Filé známé jako "hřbety" z tuňáků, připravené nebo v konzervách, celé nebo v kusech (kromě toho v rostliném oleji, drceného, z tuňáka pruhovaného a tuňáka žlutoploutvého)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 16041448 Tuňáci připravení nebo v konzervách, celí nebo v kusech (kromě drcených, v rostlinném oleji, filé známého jako "hřbety", tuňáka pruhovaného a tuňáka žlutoploutvého)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 16041490 Pelamidy (Sarda spp.), připravené nebo v konzervách, celé nebo v kusech (kromě drcených)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 16041511 Filé z makrel druhu Scomber scombrus a Scomber japonicus, připravené nebo v konzervách
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 16041519 Makrely druhu Scomber scombrus a Scomber japonicus, připravené nebo v konzervách, celé nebo v kusech (kromě drcených a filé z makrel)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 16041590 Makrely druhu Scomber australasicus, připravené nebo v konzervách, celé nebo v kusech (kromě drcených)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 16041600 Sardele (ančovičky), připravené nebo v konzervách, celé nebo v kusech (kromě drcených)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 16041700 Úhoři, připravení nebo v konzervách, celí nebo v kusech (kromě drcených)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 16041800 Žraločí ploutve, připravené nebo v konzervách, celé nebo v kusech (kromě drcených)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 16041910 Lososovití, připravení nebo v konzervách, celí nebo v kusech (kromě drcených a lososů)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 16041931 Filé známé jako "hřbety" z ryb rodu Euthynnus, připravené nebo v konzervách (kromě tuňáka pruhovaného (bonito) (Euthynnus (Katsuwonus) pelamis))
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 16041939 Ryby rodu Euthynnus, připravené nebo v konzervách, celé nebo v kusech (kromě drcených, filé známého jako "hřbety" a tuňáka pruhovaného (bonito) (Euthynnus (Katsuwonus) pelamis))
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 16041950 Ryby druhu Orcynopsis unicolor, připravené nebo v konzervách, celé nebo v kusech (kromě drcených)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 16041991 Filé, syrové, jen obalené těstem nebo strouhankou, též předsmažené v oleji, zmrazené (kromě toho z lososovitých, sleďů, sardinek, sardinel, šprotů, tuňáků, tuňáků pruhovaných a tuňáků žlutoploutvých, pelamid, makrel, sardele (ančoviček), úhořů, žraločích ploutví, ryb rodu Euthynnus a druhu Orcynopsis unicolor)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 16041992 Treska (Gadus morhua, Gadus ogac, Gadus macrocephalus), připravená nebo v konzervách, celá nebo v kusech (kromě té najemno drcené a filé, syrového, jen obaleného těstem nebo strouhankou, též předsmaženého v oleji, zmrazeného)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 16041993 Treska tmavá (Pollachius virens), připravená nebo v konzervách, celá nebo v kusech (kromě té najemno drcené a filé, syrového, jen obaleného těstem nebo strouhankou, též předsmaženého v oleji, zmrazeného)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 16041994 Štikozubci (Merluccius spp., Urophycis spp.), připravení nebo v konzervách, celí nebo v kusech (kromě těch najemno drcených a filé, syrového, jen obaleného těstem nebo strouhankou, též předsmaženého v oleji, zmrazeného)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 16041995 Treska pestrá (Theragra chalcogramma) a treska polak (Pollachius pollachius), připravená nebo v konzervách, celá nebo v kusech (kromě té najemno drcené a filé, syrového, jen obaleného těstem nebo strouhankou, též předsmaženého v oleji, zmrazeného)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 16041997 Ryby, připravené nebo v konzervách, celé nebo v kusech (kromě těch drcených, jen uzených, lososovitých, sleďů, sardinek, sardinel a šprotů, sardele (ančoviček), tuňáků, tuňáků pruhovaných a tuňáků žlutoploutvých, pelamid, makrel, úhořů, žraločích ploutví, ryb rodu Euthynnus a druhu Orcynopsis unicolor, tresek, štikozubců a filé, syrového, jen obaleného těstem nebo strouhankou, též předsmaženého v oleji, zmrazeného)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 16042005 Přípravky ze surimi
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 16042010 Lososi, připravení nebo v konzervách (kromě celých nebo v kusech)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 16042030 Lososovití, připravení nebo v konzervách (kromě lososů a celých nebo v kusech)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 16042040 Ančovičky, připravené nebo v konzervách (kromě celých nebo v kusech)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 16042050 Sardinky, bonita, makrely druhů Scomber scombrus a Scomber japonicus a ryby druhu Orcynopsis unicolor, připravené nebo v konzervách (kromě celých nebo v kusech)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 16042070 Tuňáci, tuňáci pruhovaní (bonito) a ostatní ryby druhu Euthynnus, připravení nebo v konzervách (kromě celých nebo v kusech)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 16042090 Ryby, připravené nebo v konzervách (kromě celých nebo v kusech, přípravků ze surim, lososovitých, ančoviček, sardinek, bonita, makrel druhu Scomber Scombrus a Scomber Japonicus, ryb druhu Orcynopsis unicolor, tuňáků, tuňáků pruhovaných (bonito) a ostatních ryb druhu Euthynnus)
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) 1020251002 Přípravky nebo konzervy z lososů, celých nebo v kusech (kromě drcených výrobků a hotových pokrmů)
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) 1020252002 Přípravky nebo konzervy ze sleďů, celých nebo v kusech (kromě drcených výrobků a hotových pokrmů)
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) 1020253002 Přípravky nebo konzervy ze sardinek, sardinel a šprotů, celých nebo v kusech (kromě drcených výrobků a hotových pokrmů)
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) 1020254002 Přípravky nebo konzervy z tuňáků, tuňáků pruhovaných a pelamid, celých nebo v kusech (kromě drcených výrobků a hotových pokrmů)
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) 1020255002 Přípravky nebo konzervy z makrel, celých nebo v kusech (kromě drcených výrobků a hotových pokrmů)
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) 1020256002 Přípravky nebo konzervy ze sardel (ančoviček), celých nebo v kusech (kromě drcených výrobků a hotových pokrmů)
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) 1020257002 Rybí filé, obalené těstem nebo strouhankou, včetně rybích prstů (kromě hotových pokrmů)
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) 1020258002 Ostatní přípravky nebo konzervy z ryb, celých nebo v kusech (kromě drcených výrobků a hotových pokrmů)
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) 1020259002 Přípravky nebo konzervy z ryb (kromě celých nebo v kusech a hotových pokrmů)
Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024
Zobrazeno dne: 24.11.2024