Akronym: CZ-CPA_2015_KL Verze: 1 Platnost: 01.01.2015 - 09.09.9999 Rodina: Produkce
Jazyková verze: CS
Úroveň: 6
Vazby: | ||
---|---|---|
Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015) - úroveň 5 - Kategorie | 10111 | Hovězí, vepřové, skopové, kozí a koňské maso (vč. masa jiných koňovitých), čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02041000 | Jehněčí maso v celku a půlené, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02042100 | Skopové maso v celku a půlené, čerstvé nebo chlazené (kromě jehněčího) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02042210 | Předky a půlené předky skopového masa, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02042230 | Hřbety a šrůtka a půlené hřbety se šrůtkou skopového masa, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02042250 | Spojené kýty a oddělené kýty skopového masa, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02042290 | Skopové maso, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené (kromě masa v celku a půleného, předků a půlených předků, hřbetů, šrůtek, půlených hřbetů se šrůtkou a spojených kýt a oddělených kýt) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02042300 | Skopové maso, vykostěné, čerstvé nebo chlazené |
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) | 1011130002 | Jehněčí nebo skopové maso, čerstvé nebo chlazené |