DETAIL POLOŽKY KLASIFIKACE

Klasifikace: Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015)

Akronym: CZ-CPA_2015_KL Verze: 1 Platnost: 01.01.2015 - 09.09.9999 Rodina: Produkce

Jazyková verze: CS

Úroveň: 6

Položka: 101113 - Skopové maso, čerstvé nebo chlazené

Vazby:
Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015) - úroveň 5 - Kategorie 10111 Hovězí, vepřové, skopové, kozí a koňské maso (vč. masa jiných koňovitých), čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02041000 Jehněčí maso v celku a půlené, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02042100 Skopové maso v celku a půlené, čerstvé nebo chlazené (kromě jehněčího)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02042210 Předky a půlené předky skopového masa, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02042230 Hřbety a šrůtka a půlené hřbety se šrůtkou skopového masa, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02042250 Spojené kýty a oddělené kýty skopového masa, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02042290 Skopové maso, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené (kromě masa v celku a půleného, předků a půlených předků, hřbetů, šrůtek, půlených hřbetů se šrůtkou a spojených kýt a oddělených kýt)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02042300 Skopové maso, vykostěné, čerstvé nebo chlazené
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) 1011130002 Jehněčí nebo skopové maso, čerstvé nebo chlazené
Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024
Zobrazeno dne: 24.11.2024