Akronym: CZ-CPA_2015_KL Verze: 1 Platnost: 01.01.2015 - 09.09.9999 Rodina: Produkce
Jazyková verze: CS
Úroveň: 6
Vazby: | ||
---|---|---|
Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015) - úroveň 5 - Kategorie | 10111 | Hovězí, vepřové, skopové, kozí a koňské maso (vč. masa jiných koňovitých), čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02011000 | Hovězí maso v celku a půlené, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02012020 | „Kompenzované" čtvrti hovězího masa, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02012030 | Neoddělené nebo oddělené přední čtvrti hovězího masa, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02012050 | Neoddělené nebo oddělené zadní čtvrti hovězího masa, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02012090 | Hovězí maso, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené (kromě masa v celku nebo půleného, kompenzovaných čtvrtí a neoddělených nebo oddělených předních a zadních čtvrtí) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02013000 | Hovězí maso, vykostěné, čerstvé nebo chlazené |
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) | 1011114002 | Hovězí a telecí maso v jateční úpravě vcelku, půlky, přední a zadní čtvrti, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené |
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) | 1011119002 | Hovězí a telecí maso výsekové, čerstvé nebo chlazené |