DETAIL POLOŽKY KLASIFIKACE

Klasifikace: Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015)

Akronym: CZ-CPA_2015_KL Verze: 1 Platnost: 01.01.2015 - 09.09.9999 Rodina: Produkce

Jazyková verze: CS

Úroveň: 6

Položka: 101111 - Hovězí maso, čerstvé nebo chlazené

Vazby:
Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015) - úroveň 5 - Kategorie 10111 Hovězí, vepřové, skopové, kozí a koňské maso (vč. masa jiných koňovitých), čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02011000 Hovězí maso v celku a půlené, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02012020 „Kompenzované" čtvrti hovězího masa, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02012030 Neoddělené nebo oddělené přední čtvrti hovězího masa, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02012050 Neoddělené nebo oddělené zadní čtvrti hovězího masa, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02012090 Hovězí maso, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené (kromě masa v celku nebo půleného, kompenzovaných čtvrtí a neoddělených nebo oddělených předních a zadních čtvrtí)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02013000 Hovězí maso, vykostěné, čerstvé nebo chlazené
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) 1011114002 Hovězí a telecí maso v jateční úpravě vcelku, půlky, přední a zadní čtvrti, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) 1011119002 Hovězí a telecí maso výsekové, čerstvé nebo chlazené
Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024
Zobrazeno dne: 24.11.2024