DETAIL POLOŽKY KLASIFIKACE

Klasifikace: Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015)

Akronym: CZ-CPA_2015_KL Verze: 1 Platnost: 01.01.2015 - 09.09.9999 Rodina: Produkce

Jazyková verze: CS

Úroveň: 4

Položka: 1011 - Zpracované a konzervované maso (kromě drůbežího), vč. subdodavatelských prací

Vazby:
Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015) - úroveň 3 - Skupina 101 Zpracované a konzervované maso a výrobky z masa, vč. souvisejících služeb a prací
Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015) - úroveň 5 - Kategorie 10111 Hovězí, vepřové, skopové, kozí a koňské maso (vč. masa jiných koňovitých), čerstvé nebo chlazené
Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015) - úroveň 5 - Kategorie 10112 Jedlé droby hovězí, vepřové, skopové, kozí, koňské a z jiných koňovitých, čerstvé nebo chlazené
Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015) - úroveň 5 - Kategorie 10113 Maso a jedlé droby (kromě drůbežího), zmrazené; ostatní maso a jedlé droby (kromě drůbežího)
Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015) - úroveň 5 - Kategorie 10114 Jateční vlna a surové kůže a kožky skotu nebo koňovitých, ovcí a koz
Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015) - úroveň 5 - Kategorie 10115 Tuk hovězí, ovčí, kozí nebo vepřový
Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015) - úroveň 5 - Kategorie 10116 Syrové droby, nevhodné k lidské spotřebě
Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015) - úroveň 5 - Kategorie 10119 Subdodavatelské práce při výrobě zpracovaného a konzervovaného masa (kromě drůbežího)
Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024
Zobrazeno dne: 27.11.2024