Akronym: HS_KL Verze: 1.9 Platnost: 01.01.2012 - 31.12.2016 Rodina: Produkce
Jazyková verze: CS
Úroveň: 4
Vazby: | ||
---|---|---|
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo | 0304 | Filé aj maso rybí čerstvé chlazené zmrazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 03044210 | Filé ze pstruha druhu Oncorhynchus mykiss o hmotnosti jednoho kusu > 400 g, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 03044250 | Filé ze pstruha druhu Oncorhynchus apache a chrysogaster, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 03044290 | Filé ze pstruha (Salmo trutta, Oncorhynchus mykiss, Oncorhynchus clarki, Oncorhynchus aguabonita, Oncorhynchus gilae), čerstvé nebo chlazené (kromě filé ze pstruha druhu Oncorhynchus mykiss o hmotnosti jednoho kusu > 400 g) |