Akronym: HS_KL Verze: 1.9 Platnost: 01.01.2012 - 31.12.2016 Rodina: Produkce
Jazyková verze: CS
Úroveň: 4
Vazby: | ||
---|---|---|
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo | 0302 | Ryby čerstvé chlazené ne filé aj rybí maso |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 03024310 | Sardinka obecná (Sardina pilchardus), čerstvá nebo chlazená |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 03024330 | Sardinky rodu Sardinops; sardinely (Sardinella spp.), čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 03024390 | Šprot obecný (Sprattus sprattus), čerstvý nebo chlazený |