DETAIL POLOŽKY KLASIFIKACE

Klasifikace: Standardní klasifikace produkce (SKP)

Akronym: SKP_KL Verze: 1.3 Platnost: 01.01.1997 - 31.12.1997 Rodina: Produkce

Jazyková verze: CS

Úroveň: 6

Položka: 15871 - Ocet stolní, připravené omáčky, směsi s obsahem koření, hořčičná moučka, připravená hořčice

Vazby:
Standardní klasifikace produkce (SKP) - úroveň 5 - Třída 1587 Koření a aromatické výtažky
Standardní klasifikace produkce (SKP) - úroveň 7 - Subkategorie 158711 Ocet stolní
Standardní klasifikace produkce (SKP) - úroveň 7 - Subkategorie 158712 Připravené omáčky, směsi s obsahem koření, hořčičná moučka, připravené hořčice
Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024
Zobrazeno dne: 06.11.2024