DETAIL POLOŽKY KLASIFIKACE

Klasifikace: Standardní klasifikace produkce (SKP)

Akronym: SKP_KL Verze: 1.5 Platnost: 01.01.1999 - 31.12.2002 Rodina: Produkce

Jazyková verze: CS

Úroveň: 6

Položka: 15111 - Maso a jedlé droby hovězí, vepřové, jehněčí, skopové, kozí, koňské, oslí apod., čerstvé, chlazené nebo zmrazené

Vazby:
Standardní klasifikace produkce (SKP) - úroveň 5 - Třída 1511 Čerstvé nebo konzervované maso z velkých hospodářských zvířat
Standardní klasifikace produkce (SKP) - úroveň 7 - Subkategorie 151111 Hovězí maso vč. telecího čerstvé nebo chlazené
Standardní klasifikace produkce (SKP) - úroveň 7 - Subkategorie 151112 Hovězí maso vč. telecího zmrazené
Standardní klasifikace produkce (SKP) - úroveň 7 - Subkategorie 151113 Vepřové maso čerstvé nebo chlazené
Standardní klasifikace produkce (SKP) - úroveň 7 - Subkategorie 151114 Vepřové maso zmrazené
Standardní klasifikace produkce (SKP) - úroveň 7 - Subkategorie 151115 Skopové maso vč. jehněčího čerstvé nebo chlazené
Standardní klasifikace produkce (SKP) - úroveň 7 - Subkategorie 151116 Skopové maso vč. jehněčího zmrazené
Standardní klasifikace produkce (SKP) - úroveň 7 - Subkategorie 151117 Kozí maso čerstvé, chlazené nebo zmrazené
Standardní klasifikace produkce (SKP) - úroveň 7 - Subkategorie 151118 Koňské maso, maso oslů, mul nebo mezků čerstvé, chlazené nebo zmrazené
Standardní klasifikace produkce (SKP) - úroveň 7 - Subkategorie 151119 Jedlé droby hovězí, vepřové, jehněčí, skopové, kozí, koňské, oslí apod., čerstvé, chlazené nebo zmrazené
Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024
Zobrazeno dne: 23.11.2024