DETAIL POLOŽKY KLASIFIKACE

Klasifikace: Standardní klasifikace produkce (SKP)

Akronym: SKP_KL Verze: 1.6 Platnost: 01.01.2003 - 09.09.9999 Rodina: Produkce

Jazyková verze: CS

Úroveň: 5

Položka: 1587 - Koření a aromatické výtažky

Vazby:
Standardní klasifikace produkce (SKP) - úroveň 4 - Skupina 158 Ostatní potravinářské výrobky
Standardní klasifikace produkce (SKP) - úroveň 6 - Kategorie 15871 Ocet stolní, připravené omáčky, směsi s obsahem koření, hořčičná moučka, připravená hořčice
Standardní klasifikace produkce (SKP) - úroveň 6 - Kategorie 15872 Koření upravené
Standardní klasifikace produkce (SKP) - úroveň 6 - Kategorie 15879 Průmyslové práce při zpracování koření a aromatických výtažků
Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024
Zobrazeno dne: 24.11.2024