DETAIL POLOŽKY KLASIFIKACE

Klasifikace: Standardní klasifikace produkce (SKP)

Akronym: SKP_KL Verze: 1 Platnost: 01.01.1994 - 31.08.1995 Rodina: Produkce

Jazyková verze: CS

Úroveň: 5

Položka: 1512 - Drůbeží a ostatní maso, jedlé droby, čerstvé, chlazené nebo zmrazené, peří

Vazby:
Standardní klasifikace produkce (SKP) - úroveň 4 - Skupina 151 Maso a masné výrobky
Standardní klasifikace produkce (SKP) - úroveň 6 - Kategorie 15121 Čerstvé nebo konzervované maso z drobných hospodářských zvířat a zvěřiny
Standardní klasifikace produkce (SKP) - úroveň 6 - Kategorie 15122 Kůže a jiné části ptačího těla s péry, peří
Standardní klasifikace produkce (SKP) - úroveň 6 - Kategorie 15129 Průmyslové práce při zpracování čerstvého nebo konzervovaného masa z drobných hospodářských zvířat a zvěřiny
Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024
Zobrazeno dne: 23.11.2024