DETAIL POLOŽKY KLASIFIKACE

Klasifikace: Standardní klasifikace produkce (SKP)

Akronym: SKP_KL Verze: 1.3 Platnost: 01.01.1997 - 31.12.1997 Rodina: Produkce

Jazyková verze: CS

Úroveň: 4

Položka: 151 - Výrobky jateční (maso čerstvé, chlazené nebo zmrazené, surové kůže apod.)

Vazby:
Standardní klasifikace produkce (SKP) - úroveň 3 - Oddíl 15 Potravinářské výrobky a nápoje; související práce
Standardní klasifikace produkce (SKP) - úroveň 5 - Třída 1511 Čerstvé nebo konzervované maso z velkých hospodářských zvířat
Standardní klasifikace produkce (SKP) - úroveň 5 - Třída 1512 Čerstvé nebo konzervované maso z drobných hospodářských zvířat a zvěřiny
Standardní klasifikace produkce (SKP) - úroveň 5 - Třída 1513 Masné výrobky
Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024
Zobrazeno dne: 06.11.2024