Akronym: HS_KL Verze: 1.4 Platnost: 01.04.2004 - 31.12.2004 Rodina: Produkce
Jazyková verze: CS
Úroveň: 4
Vazby: | ||
---|---|---|
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo | 2206 | Ostatní kvašené (fermentované) nápoje (například jablečné víno, hruškové víno, medovina,saké); směsi kvašených (fermentovaných) nápojů a směsi kvašených (fermentovaných) nápojů s nealkoholickými nápoji, jinde neuvedené ani nezahrnuté |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 22060010 | Matolinové víno |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 22060031 | Jablečné a hruškové víno (Cider a Perry), šumivé |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 22060039 | Medovina, ostatní kvašené (fermentované) nápoje, směsi kvašených (fermentovaných) nápojů a směsi kvašených (fermentovaných) nápojů s nealkoholickými nápoji, šumivé, jinde neuvedené ani nezahrnuté |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 22060051 | Jablečné víno a hruškové víno (Cider a Perry), nešumivé, v nádobách o obsahu <= 2 litry |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 22060059 | Medovina, ostatní kvašené (fermentované) nápoje, směsi kvašených (fermentovaných) nápojů a směsi kvašených (fermentovaných) nápojů s nealkoholickými nápoji, nešumivé, v nádobách o obsahu <= 2 litry, jinde neuvedené a nezahrnuté (kromě vína z čerstvých hroznů, vinného moštu, vermuntu a ostatního vína z čerstvých hroznů, připravené pomocí aromatických bylin nebo jiných aromatických látek, matolinového vína, jablečného a hruškového vína) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 22060081 | Jablečné a hruškové víno (Cider a Perry), nešumivé, v nádobách o obsahu > 2 litry |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 22060089 | Medovina, ostatní kvašené (fermentované) nápoje, směsi kvašených (fermentovaných) nápojů a směsi kvašených (fermentovaných) nápojů s nealkoholickými nápoji, nešumivé, v nádobách o obsahu > 2 litry, jinde neuvedené a nezahrnuté (kromě vína z čerstvých hroznů, vinného moštu, vermuntu a ostatního vína z čerstvých hroznů, připravené pomocí aromatických bylin nebo jiných aromatických látek, matolinového vína, jablečného a hruškového vína) |