DETAIL POLOŽKY KLASIFIKACE

Klasifikace: Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS)

Akronym: HS_KL Verze: 1.6 Platnost: 01.01.2006 - 31.12.2006 Rodina: Produkce

Jazyková verze: CS

Úroveň: 4

Položka: 200799 - Zavařeniny,marmelády,želé ovocné ost,i slazen

Vazby:
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo 2007 Zavařeniny želé kaše ovocné aj pasty slazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 20079910 Protlaky (pyré) a pasty ze švestek, získané vařením, s obsahem cukru > 30 % hmotnostních, v bezprostředním obalu o čisté hmotnosti > 100 kg, pro průmyslové zpracování
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 20079920 Protlaky (pyré) a pasty z jedlých kaštanů, získané vařením, s obsahem cukru > 30 % hmotnostních (kromě homogenizovaných přípravků čísla 2007 10)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 20079931 Džemy, želé, marmelády, protlaky (pyré) a pasty z třešní a višní, získané vařením, s obsahem cukru > 30 % hmotnostních (kromě homogenizovaných přípravků čísla 2007 10)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 20079933 Džemy, želé, marmelády, protlaky (pyré) a pasty z jahod, získané vařením, s obsahem cukru > 30 % hmotnostních (kromě homogenizovaných přípravků čísla 2007 10)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 20079935 Džemy, želé, marmelády, protlaky (pyré) a pasty z malin, získané vařením, s obsahem cukru > 30 % hmotnostních (kromě homogenizovaných přípravků čísla 2007 10)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 20079939 Džemy, ovocná želé, marmelády, ovocné nebo ořechové protlaky (pyré) a ovocné nebo ořechové pasty, získané vařením, s obsahem cukru > 30 % hmotnostních (kromě těch z malin, jahod, třešní a višní, citrusových plodů, protlaků (pyré) a past z jedlých kaštanů, homogenizovaných přípravků čísla 2007 10 a protlaků (pyré) a past ze švestek, v bezprostředním obalu o čisté hmotnosti > 100 kg, pro průmyslové zpracování)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 20079950 Džemy, ovocná želé, marmelády, ovocné nebo ořechové protlaky (pyré) a ovocné nebo ořechové pasty, získané vařením, s obsahem cukru > 13 %, avšak <= 30 % hmotnostních (kromě z citrusového ovoce a homogenizovaných přípravků čísla 2007 10)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 20079993 Džemy, ovocná želé, marmelády, ovocné nebo ořechové protlaky (pyré) a ovocné nebo ořechové pasty z tropického ovoce a tropických ořechů (tj. z kvajávy, manga, mangostanů, papájí, tamarindů, jablek kešú, ličí, jackfruitů, sapodilla, mučenek, karambol, pitahayí, kokosových ořechů, kešú, para, arekových, kola a makadamových ořechů), získané vařením, též s přídavkem cukru nebo jiných sladidel (kromě těch s obsahem cukru > 13 % hmotnostních a homogenizovaných přípravků čísla 2007 10)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 20079997 Džemy, ovocná želé, marmelády, ovocné nebo ořechové protlaky (pyré) a ovocné nebo ořechové pasty, získané vařením, též s přídavkem cukru nebo jiných sladidel (kromě těch s obsahem cukru > 13 % hmotnostních a homogenizovaných přípravků čísla 2007 10 a z kvajávy, manga, mangostanů, papájí, tamarindů, jablek kešú, ličí, jackfruitů, sapodilla, mučenek, karambol, pitahayí, kokosových ořechů, kešú, para, arekových, kola a makadamových ořechů a citrusového ovoce)
Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024
Zobrazeno dne: 23.11.2024