Akronym: HS_KL Verze: 1.7 Platnost: 01.01.2007 - 31.12.2007 Rodina: Produkce
Jazyková verze: CS
Úroveň: 4
Vazby: | ||
---|---|---|
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo | 2005 | Zelenina ost připrav konzerv ne v octě nezmr |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 20059910 | Plody rodu Capsicum, upravené nebo konzervované jinak než v octě nebo kyselině octové (kromě sladkých paprikových lusků a zmrazených) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 20059920 | Kapary, upravené nebo konzervované jinak než v octě nebo kyselině octové (kromě zmrazených) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 20059930 | Artyčoky, upravené nebo konzervované jinak než v octě nebo kyselině octové (kromě zmrazených) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 20059950 | Zeleninové směsi, upravené nebo konzervované jinak než v octě nebo kyselině octové (kromě zmrazených) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 20059960 | Kysané zelí (kromě zmrazeného) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 20059980 | Zelenina, upravená nebo konzervovaná jinak než v octě nebo kyselině octové (kromě zmrazené, konzervované cukrem, homogenizované zeleniny čísla 2005 10 a rajčat, hub, lanýžů, brambor, kysaného zelí, hráchu setého (Pisum sativum) a fazolí rodu Phaseolus, chřestu, oliv, kukuřice cukrové (Zea mays var. saccharata), bambusových výhonků, plodů rodu Capsicum, jiných než sladké paprikové lusky, kaparů, artyčoků a zeleninových směsí) |