DETAIL POLOŽKY KLASIFIKACE

Klasifikace: Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS)

Akronym: HS_KL Verze: 1.4 Platnost: 01.04.2004 - 31.12.2004 Rodina: Produkce

Jazyková verze: CS

Úroveň: 4

Položka: 200590 - Zelenina a směsi ost.konzerv,ne v octě,nezmra

Vazby:
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo 2005 Zelenina ost připrav konzerv ne v octě nezmr
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 20059010 Plody Capsicum připravené,konzervované,ne:sladké,zmrazené,v octě,kys.octové
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 20059030 Kapary připravené,konzervované,ne:zmrazené,v octě,kyselině octové
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 20059050 Artyčoky připravené,konzervované,ne:zmrazené,v octě,kyselině octové
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 20059060 Mrkev připravená,konzervovaná,ne:zmrazená,v octě,kyselině octové
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 20059070 Zeleninové směsi připravené,konzervované,ne:zmrazené,v octě,kyselině octové
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 20059075 Zelí kyselé připravené,konzervované,ne:zmrazené,v octě,kyselině octové
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 20059080 Zelenina ost.připravená,konzervovaná,ne:viz sazebník
Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024
Zobrazeno dne: 27.11.2024