Akronym: HS_KL Verze: 1.3 Platnost: 01.01.2002 - 31.03.2004 Rodina: Produkce
Jazyková verze: CS
Úroveň: 4
Vazby: | ||
---|---|---|
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo | 2005 | Zelenina ost připrav konzerv ne v octě nezmr |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 20059010 | Plody Capsicum připravené,konzervované,ne:sladké,zmrazené,v octě,kys.octové |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 20059030 | Kapary připravené,konzervované,ne:zmrazené,v octě,kyselině octové |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 20059050 | Artyčoky připravené,konzervované,ne:zmrazené,v octě,kyselině octové |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 20059060 | Mrkev připravená,konzervovaná,ne:zmrazená,v octě,kyselině octové |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 20059070 | Zeleninové směsi připravené,konzervované,ne:zmrazené,v octě,kyselině octové |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 20059075 | Zelí kyselé připravené,konzervované,ne:zmrazené,v octě,kyselině octové |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 20059080 | Zelenina ost.připravená,konzervovaná,ne:viz sazebník |