Akronym: HS_KL Verze: 1.5 Platnost: 01.01.2005 - 31.12.2005 Rodina: Produkce
Jazyková verze: CS
Úroveň: 4
Vazby: | ||
---|---|---|
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo | 2001 | Zelenina ovoce ořechy aj části rostl upravené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 20019010 | Čatní z manga, upravené konzervované v octě nebo kyselině octové |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 20019020 | Plody rodu Capsicum, upravené nebo konzervované v octě nebo kyselině octové (kromě sladkých paprikových lusků) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 20019030 | Kukuřice cukrová (Zea mays var. saccharata), upravená nebo konzervovaná v octě nebo kyselině octové |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 20019040 | Jamy, batáty (sladké brambory) a podobné jedlé části rostlin o obsahu škrobu >= 5 % hmotnostních, upravené nebo konzervované v octě nebo kyselině octové |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 20019050 | Houby, upravené nebo konzervované v octě nebo kyselině octové |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 20019065 | Olivy, upravené nebo konzervované v octě nebo kyselině octové |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 20019070 | Sladké papriky, upravené nebo konzervované v octě nebo kyselině octové |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 20019092 | Palmová jádra, tropické ovoce a ořechy (tj. kvajávy, manga, mangostany, papáje, tamarindy, jablka kešú, liči, jackfruit, sapodilla, mučenky, karamboly, pitahaya, kokosové ořechy, kešú, para, arekové, kola a makadamové ořechy), upravené nebo konzervované v octě nebo kyselině octové |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 20019097 | Zelenina, ovoce, ořechy a jiné jedlé části rostlin, upravené nebo konzervované v octě nebo kyselině octové (kromě okurek salátových a okurek nakládaček, „Chutney“ z manga, plodů rodu Capsicum, jiných než sladkých paprikových lusků, kukuřice cukrové, jamů, batátů (sladkých brambor) a podobných jedlých částí rostlin o obsahu škrobu >= 5 % hmotnostních, hub, oliv, palmových jader, sladkých paprik, kvajávy, manga, mangostanů, papáje, tamarindů, jablek kešú, liči, jackfruitů, sapodilla, mučenek, karambol, pitahaya, kokosových ořechů, kešú, para, arekových, kola a makadamových ořechů) |