Akronym: HS_KL Verze: 1.4 Platnost: 01.04.2004 - 31.12.2004 Rodina: Produkce
Jazyková verze: CS
Úroveň: 4
Vazby: | ||
---|---|---|
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo | 1902 | Těstoviny i vařené nadívané a jinak upravené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 19022010 | Těstoviny nadívané masem nebo jinými nádivkami, též vařené nebo jinak připravené, obsahující > 20 % hmotnostních ryb, korýšů, měkkýšů nebo jiných vodních bezobratlých |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 19022030 | Těstoviny nadívané masem nebo jinými nádivkami, též vařené nebo jinak připravené, obsahující > 20 % hmotnostních uzenek, salámů a podobných uzenářských výrobků, masa a drobů jakéhokoliv druhu, včetně tuků všeho druhu nebo původu |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 19022091 | Těstoviny nadívané masem nebo jinými nádivkami, vařené (kromě těch obsahujících > 20 % hmotnostních uzenek, salámů a podobných uzenářských výrobků, masa a drobů jakéhokoliv druhu, včetně tuků všeho druhu nebo původu nebo obsahujících > 20 % hmotnostních ryb, korýšů, měkkýšů nebo jiných vodních bezobratlých) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 19022099 | Těstoviny nadívané masem nebo jinými nádivkami, jinak připravené (kromě vařených nebo těch obsahujících > 20 % hmotnostních uzenek, salámů a podobných uzenářských výrobků, masa a drobů jakéhokoliv druhu, včetně tuků všeho druhu nebo původu nebo obsahujících > 20 % hmotnostních ryb, korýšů, měkkýšů nebo jiných vodních bezobratlých) |