DETAIL POLOŽKY KLASIFIKACE

Klasifikace: Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS)

Akronym: HS_KL Verze: 1.3 Platnost: 01.01.2002 - 31.03.2004 Rodina: Produkce

Jazyková verze: CS

Úroveň: 4

Položka: 190220 - Těstoviny nadívané,i vařené aj připravené

Vazby:
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo 1902 Těstoviny i vařené nadívané a jinak upravené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 19022010 Těstoviny nadívané masem nebo jinými nádivkami, též vařené nebo jinak připravené, obsahující > 20 % hmotnostních ryb, korýšů, měkkýšů nebo jiných vodních bezobratlých
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 19022030 Těstoviny nadívané masem nebo jinými nádivkami, též vařené nebo jinak připravené, obsahující > 20 % hmotnostních uzenek, salámů a podobných uzenářských výrobků, masa a drobů jakéhokoliv druhu, včetně tuků všeho druhu nebo původu
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 19022091 Těstoviny nadívané masem nebo jinými nádivkami, vařené (kromě těch obsahujících > 20 % hmotnostních uzenek, salámů a podobných uzenářských výrobků, masa a drobů jakéhokoliv druhu, včetně tuků všeho druhu nebo původu nebo obsahujících > 20 % hmotnostních ryb, korýšů, měkkýšů nebo jiných vodních bezobratlých)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 19022099 Těstoviny nadívané masem nebo jinými nádivkami, jinak připravené (kromě vařených nebo těch obsahujících > 20 % hmotnostních uzenek, salámů a podobných uzenářských výrobků, masa a drobů jakéhokoliv druhu, včetně tuků všeho druhu nebo původu nebo obsahujících > 20 % hmotnostních ryb, korýšů, měkkýšů nebo jiných vodních bezobratlých)
Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024
Zobrazeno dne: 23.11.2024