DETAIL POLOŽKY KLASIFIKACE

Klasifikace: Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS)

Akronym: HS_KL Verze: 1.11 Platnost: 01.01.2022 - 09.09.9999 Rodina: Produkce

Jazyková verze: CS

Úroveň: 4

Položka: 190190 - Sladový výtažek; potravinové přípravky z mouky, krupice, krupičky, škrobu nebo sladových výtažků, neobsahující kakao nebo obsahující < 40 % hmotnostních kakaa, měřeno na zcela odtučněném základě, jinde neuvedené ani nezahrnuté; potravinové přípravky z mléka, smetany, podmáslí, kyselého mléka a smetany, syrovátek, jogurtu, kefíru a podobného zboží čísel 0401 až 0404, neobsahující kakao nebo obsahující < 5 % hmotnostních kakaa, měřeno na zcela odtučněném základě, jinde neuvedené ani nezahrnuté (kromě přípravků vhodných pro kojence či malé děti, v balení pro drobný prodej a směsí a těst pro přípravu pekařského zboží, jemného nebo trvanlivého pečiva čísla 1905)

Vazby:
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo 1901 Sladový výtažek, potravinové přípravky z mouky, krupice, krupičky, škrobu nebo sladových výtažků, neobsahující kakao nebo obsahující < 40 % hmotnostních kakaa, měřeno na zcela odtučněném základě, jinde neuvedené ani nezahrnuté, potravinové přípravky z mléka, smetany, másla, zakysaného mléka, zakysané smetany, syrovátky, jogurtu, kefíru a podobných výrobků ze zboží čísel 0401 až 0404, neobsahující kakao nebo obsahující < 5 % hmotnostních kakaa, měřeno na zcela odtučněném základě, jinde neuvedené ani nezahrnuté
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 19019011 Sladový výtažek, obsahující >= 90 % hmotnostních suchého výtažku
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 19019019 Sladový výtažek, obsahující < 90 % hmotnostních suchého výtažku
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 19019091 Potravinové přípravky z mouky, krupice, krupičky, škrobu nebo sladového výtažků, neobsahující mléčné tuky, sacharózu, isoglukózu, glukózu nebo škrob anebo obsahující méně než 1,5 % hmotnostních mléčných tuků, 5 % hmotnostních sacharózy (včetně invertního cukru) nebo isoglukózy, 5 % hmotnostních glukózy nebo škrobu, neobsahující kakao nebo obsahující < 40 % hmotnostních kakaa, měřeno na zcela odtučněném základě (kromě sladového výtažku a přípravků vhodných pro kojence či malé děti, v balení pro drobný prodej, směsí a těst pro přípravu pekařského zboží, jemného nebo trvanlivého pečiva čísla 1905 a potravinových přípravků z mléka, smetany, podmáslí, kyselého mléka a smetany, syrovátek, jogurtu, kefíru a podobného zboží čísel 0401 až 0404)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 19019095 Potravinové přípravky v prášku, složené ze směsi odstředěného mléka a/nebo syrovátky a rostlinných tuků/olejů, s obsahem tuků/olejů <= 30 % hmotnostních
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 19019099 Potravinové přípravky z mouky, krupice, krupičky, škrobu nebo sladového výtažků, neobsahující kakao nebo obsahující < 40 % hmotnostních kakaa, měřeno na zcela odtučněném základě a potravinové přípravky z mléka, smetany, podmáslí, kyselého mléka a smetany, syrovátek, jogurtu, kefíru a podobného zboží čísel 0401 až 0404, neobsahující kakao nebo obsahující < 5 % hmotnostních kakaa, měřeno na zcela odtučněném základě, jinde neuvedené ani nezahrnuté (kromě sladového výtažku, přípravků vhodných pro kojence či malé děti, v balení pro drobný prodej a směsí a těst pro přípravu pekařského zboží čísla 1901 90 91 a 1901 90 95)
Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024
Zobrazeno dne: 06.11.2024