Akronym: HS_KL Verze: 1.10 Platnost: 01.01.2017 - 31.12.2021 Rodina: Produkce
Jazyková verze: CS
Úroveň: 4
Vazby: | ||
---|---|---|
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo | 1901 | Sladový výtažek, potravinové přípravky z mouky, krupice, krupičky, škrobu nebo sladových výtažků, neobsahující kakao nebo obsahující < 40 % hmotnostních kakaa, měřeno na zcela odtučněném základě, jinde neuvedené ani nezahrnuté, potravinové přípravky z mléka, smetany, másla, zakysaného mléka, zakysané smetany, syrovátky, jogurtu, kefíru a podobných výrobků ze zboží čísel 0401 až 0404, neobsahující kakao nebo obsahující < 5 % hmotnostních kakaa, měřeno na zcela odtučněném základě, jinde neuvedené ani nezahrnuté |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 19012000 | Směsi a těsta z mouky, krupice, krupičky, škrobu nebo sladových výtažků, neobsahující kakao nebo obsahující < 40 % hmotnostních kakaa, měřeno na zcela odtučněném základě, a směsi a těsta z mléka, smetany, kyselého mléka a smetany, podmáslí, syrovátek, jogurtu, kefíru a podobného zboží čísel 0401 až 0404, neobsahující kakao nebo obsahující < 5 % hmotnostních kakaa, měřeno na zcela odtučněném základě, jinde neuvedené ani nezahrnuté, pro přípravu pekařského zboží, jemného nebo trvanlivého pečiva čísla 1905 |