DETAIL POLOŽKY KLASIFIKACE

Klasifikace: Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS)

Akronym: HS_KL Verze: 1.2 Platnost: 01.01.1996 - 31.12.2001 Rodina: Produkce

Jazyková verze: CS

Úroveň: 4

Položka: 190120 - Směsi,těsta pro přípr.zboží pekařského,pečiva

Vazby:
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo 1901 Sladový výtažek, potravinové přípravky z mouky, krupice, krupičky, škrobu nebo sladových výtažků, neobsahující kakao nebo obsahující < 40 % hmotnostních kakaa, měřeno na zcela odtučněném základě, jinde neuvedené ani nezahrnuté, potravinové přípravky z mléka, smetany, másla, zakysaného mléka, zakysané smetany, syrovátky, jogurtu, kefíru a podobných výrobků ze zboží čísel 0401 až 0404, neobsahující kakao nebo obsahující < 5 % hmotnostních kakaa, měřeno na zcela odtučněném základě, jinde neuvedené ani nezahrnuté
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 19012000 Směsi a těsta z mouky, krupice, krupičky, škrobu nebo sladových výtažků, neobsahující kakao nebo obsahující < 40 % hmotnostních kakaa, měřeno na zcela odtučněném základě, a směsi a těsta z mléka, smetany, kyselého mléka a smetany, podmáslí, syrovátek, jogurtu, kefíru a podobného zboží čísel 0401 až 0404, neobsahující kakao nebo obsahující < 5 % hmotnostních kakaa, měřeno na zcela odtučněném základě, jinde neuvedené ani nezahrnuté, pro přípravu pekařského zboží, jemného nebo trvanlivého pečiva čísla 1905
Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024
Zobrazeno dne: 24.11.2024