Akronym: HS_KL Verze: 1.10 Platnost: 01.01.2017 - 31.12.2021 Rodina: Produkce
Jazyková verze: CS
Úroveň: 4
Vazby: | ||
---|---|---|
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo | 1604 | Přípravky,konzervy z ryb,kaviár,jeho náhražky |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 16042005 | Přípravky ze surimi |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 16042010 | Lososi, připravení nebo v konzervách (kromě celých nebo v kusech) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 16042030 | Lososovití, připravení nebo v konzervách (kromě lososů a celých nebo v kusech) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 16042040 | Ančovičky, připravené nebo v konzervách (kromě celých nebo v kusech) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 16042050 | Sardinky, bonita, makrely druhů Scomber scombrus a Scomber japonicus a ryby druhu Orcynopsis unicolor, připravené nebo v konzervách (kromě celých nebo v kusech) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 16042070 | Tuňáci, tuňáci pruhovaní (bonito) a ostatní ryby druhu Euthynnus, připravení nebo v konzervách (kromě celých nebo v kusech) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 16042090 | Ryby, připravené nebo v konzervách (kromě celých nebo v kusech, přípravků ze surim, lososovitých, ančoviček, sardinek, bonita, makrel druhu Scomber Scombrus a Scomber Japonicus, ryb druhu Orcynopsis unicolor, tuňáků, tuňáků pruhovaných (bonito) a ostatních ryb druhu Euthynnus) |