DETAIL POLOŽKY KLASIFIKACE

Klasifikace: Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS)

Akronym: HS_KL Verze: 1.9 Platnost: 01.01.2012 - 31.12.2016 Rodina: Produkce

Jazyková verze: CS

Úroveň: 4

Položka: 040819 - Žloutky čerstvé,vařené,zmrazené ap,i slazené

Vazby:
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo 0408 Vejce bez skořápek žloutky čerstvé sušené ap
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04081920 Žloutky, čerstvé, vařené ve vodě nebo v páře, lisované, zmrazené nebo jinak konzervované, též obsahující přidaný cukr nebo jiná sladidla, nezpůsobilé k lidskému požívání (kromě sušených žloutků)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04081981 Žloutky, tekuté, způsobilá k lidskému požívání, též obsahující přidaný cukr nebo jiná sladidla
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04081989 Žloutky, zmrazené nebo jinak konzervované, způsobilé k lidskému požívání, též obsahující přidaný cukr nebo jiná sladidla (kromě sušených a tekutých žloutků)
Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024
Zobrazeno dne: 27.11.2024