DETAIL POLOŽKY KLASIFIKACE

Klasifikace: Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS)

Akronym: HS_KL Verze: 1.10 Platnost: 01.01.2017 - 31.12.2021 Rodina: Produkce

Jazyková verze: CS

Úroveň: 4

Položka: 040690 - Sýry ostatní

Vazby:
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo 0406 Sýry tvaroh
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04069001 Sýry k dalšímu zpracování (kromě čerstvých sýrů, včetně syrovátkového sýra, tvarohu, tavených sýrů, sýrů s modrou plísní a jiných sýrů obsahujících plíseň vytvořenou pomocí Penicillium roqueforti a strouhaných nebo práškových sýrů)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04069013 Ementál (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04069015 Gruyère, Sbrinz (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04069017 Bergkäse, Appenzell (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04069018 Fromage fribourgeois, Vacherin Mont d’Or a Tête de Moine (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04069021 Čedar (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04069023 Eidam (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04069025 Tilsit (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04069029 Kashkaval (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04069032 Feta (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04069035 Kefalo-Tyri (kromě strouhaného, práškoného a k dalšímu zpracování)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04069037 Finlandia (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04069039 Jarlsberg (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04069050 Sýry ovčí nebo buvolí, v nádobách se slaným nálevem nebo ve vacích z ovčí nebo kozí kůže (kromě sýru Feta)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04069061 Grana Padano, Parmigiano Reggiano, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě <= 47 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04069063 Fiore Sardo, Pecorino, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě <= 47 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04069069 Sýry, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě <= 47 % hmotnostních, jinde neuvedené ani nezahrnuté
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04069073 Provolone, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 47 % hmotnostních, avšak <= 72 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04069074 Maasdam, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 47 % hmotnostních, avšak <= 72 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04069075 Asiago, Caciocavallo, Montasio, Ragusano, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 47 % hmotnostních, avšak <= 72 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04069076 Danbo, Fontal, Fontina, Fynbo, Havarti, Maribo, Samsø, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 47 % hmotnostních, avšak <= 72 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04069078 Gouda, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 47 % hmotnostních, avšak <= 72 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04069079 Esrom, Italico, Kernhem, Saint-Nectaire, Saint-Paulin, Taleggio, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 47 % hmotnostních, avšak <= 72 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04069081 Cantal, Cheshire, Wensleydale, Lancashire, Double Gloucester, Blarney, Colby, Monterey, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 47 % hmotnostních, avšak <= 72 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04069082 Camembert, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 47 % hmotnostních, avšak <= 72 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04069084 Brie, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 47 % hmotnostních, avšak <= 72 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04069085 Kefalograviera, Kasseri, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 47 % hmotnostních, avšak <= 72 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04069086 Sýry, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 47 %, avšak <= 52 % hmotnostních, jinde neuvedené ani nezahrnuté
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04069089 Sýry, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 52 %, avšak <= 62 % hmotnostních, jinde neuvedené ani nezahrnuté
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04069092 Sýry, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 62 %, avšak <= 72 % hmotnostních, jinde neuvedené ani nezahrnuté
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04069093 Sýry, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 72 % hmotnostních, jinde neuvedené ani nezahrnuté
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04069099 Sýry, o obsahu tuku > 40 % hmotnostních, jinde neuvedené ani nezahrnuté
Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024
Zobrazeno dne: 24.11.2024