DETAIL POLOŽKY KLASIFIKACE

Klasifikace: Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS)

Akronym: HS_KL Verze: 1.6 Platnost: 01.01.2006 - 31.12.2006 Rodina: Produkce

Jazyková verze: CS

Úroveň: 4

Položka: 040630 - Sýry tavené,ne strouhané,práškové

Vazby:
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo 0406 Sýry tvaroh
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04063010 Tavené sýry, jiné než strouhané nebo práškové, při jejichž výrobě byly použity pouze sýry Ementál, Gruyère a Appenzell a které mohou obsahovat jako přísadu sýr Glarus s bylinkami (tzv. „Schabziger“), upravené pro drobný prodej, o obsahu tuku v sušině <= 56 % hmotnostních
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04063031 Tavené sýry, jiné než strouhané nebo práškové, o obsahu tuku <= 36 % hmotnostních a o obsahu tuku v sušině <= 48 % hmotnostních (kromě tavených směsí z Ementálu, Gruyére a Appenzellu, které mohou obsahovat jako přísadu sýr Glarus s bylinkami (tzv. „Schabziger“), upravených pro drobný prodej)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04063039 Tavené sýry, jiné než strouhané nebo práškové, o obsahu tuku <= 36 % hmotnostních a o obsahu tuku v sušině > 48 % hmotnostních (kromě tavených směsí z Ementálu, Gruyére a Appenzellu, které mohou obsahovat jako přísadu sýr Glarus s bylinkami (tzv. „Schabziger“), upravených pro drobný prodej, o obsahu tuku v sušině <= 56 % hmotnostních)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04063090 Tavené sýry, jiné než strouhané nebo práškové, o obsahu tuku > 36 % hmotnostních (kromě tavených směsí z Ementálu, Gruyére a Appenzellu, které mohou obsahovat jako přísadu sýr Glarus s bylinkami (tzv. „Schabziger“), upravených pro drobný prodej, o obsahu tuku v sušině <= 56 % hmotnostních)
Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024
Zobrazeno dne: 27.11.2024