Akronym: HS_KL Verze: 1.4 Platnost: 01.04.2004 - 31.12.2004 Rodina: Produkce
Jazyková verze: CS
Úroveň: 4
Vazby: | ||
---|---|---|
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo | 0302 | Ryby čerstvé chlazené ne filé aj rybí maso |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 03026110 | Sardinky Sardina pilchardus, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 03026130 | Sardinky Sardinops, sardinely (Sardinella spp.), čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 03026180 | Šproty (Sprattus sprattus), čerstvé nebo chlazené |