DETAIL POLOŽKY KLASIFIKACE

Klasifikace: Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS)

Akronym: HS_KL Verze: 1.10 Platnost: 01.01.2017 - 31.12.2021 Rodina: Produkce

Jazyková verze: CS

Úroveň: 4

Položka: 030211 - Pstruzi čerství,chlazení,ne játra,jikry,mlíčí

Vazby:
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo 0302 Ryby čerstvé chlazené ne filé aj rybí maso
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 03021110 Pstruzi druhu Oncorhynchus apache a Oncorhynchus chrysogaster, čerství nebo chlazení
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 03021120 Pstruzi druhu Oncorhynchus mykiss, s hlavami a žábrami, vykuchaní, o hmotnosti jednoho kusu > 1,2 kg, nebo bez hlav, bez žaber a vykuchaní, o hmotnosti jednoho kusu > 1 kg, čerství nebo chlazení
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 03021180 Pstruzi druhu Salmo trutta, Oncorhynchus mykiss, Oncorhynchus clarki, Oncorhynchus aguabonita, Oncorhynchus gilae, čerství nebo chlazení (kromě pstruhů druhu Oncorhynchus mykiss, s hlavami a žábrami, vykuchaní, o hmotnosti jednoho kusu > 1,2 kg, nebo bez hlav, bez žaber a vykuchaní, o hmotnosti jednoho kusu > 1 kg)
Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024
Zobrazeno dne: 27.11.2024