Akronym: HS_KL Verze: 1.5 Platnost: 01.01.2005 - 31.12.2005 Rodina: Produkce
Jazyková verze: CS
Úroveň: 4
Vazby: | ||
---|---|---|
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo | 0210 | Maso a jedlé droby, solené, ve slaném nálevu, sušené nebo uzené, jedlé moučky a prášky z masa nebo drobů |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02101910 | Vepřové slaninové půlky nebo přední tři čtvrti, z domácích prasat, solené nebo ve slaném nálevu |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02101920 | Vepřové zadní tři čtvrti nebo půlky, z domácích prasat, solené nebo ve slaném nálevu |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02101930 | Vepřové přední části a kusy z nich, z domácích prasat, solené nebo ve slaném nálevu |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02101940 | Vepřové hřbety a kusy z nich, z domácích prasat, solené nebo ve slaném nálevu |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02101950 | Vepřové maso, z domácích prasat, solené nebo ve slaném nálevu (kromě kýt, plecí a kusů z nich, bůčků (prorostlých) a kusů z nich, slaninových půlek nebo předních tři čtvrtí, zadních tři čtvrtí nebo půlek, předních částí a kusů z nich a hřbetů a kusů z nich) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02101960 | Vepřové přední části a kusy z nich, z domácích prasat, sušené nebo uzené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02101970 | Vepřové hřbety a kusy z nich, z domácích prasat, sušené nebo uzené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02101981 | Vepřové maso, z domácích prasat, vykostěné, sušené nebo uzené (kromě bůčků a kusů z nich) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02101989 | Vepřové maso, z domácích prasat, nevykostěné, sušené nebo uzené (kromě kýt, plecí a kusů z nich, bůčků (prorostlých) a kusů z nich, předních částí a kusů z nich a hřbetů a kusů z nich) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02101990 | Vepřové maso, solené, ve slaném nálevu, sušené nebo uzené (kromě masa z domácích prasat, nevykostěných kýt, plecí a kusů z nich a bůčků (prorostlých) a kusů z nich) |