Akronym: HS_KL Verze: 1.2 Platnost: 01.01.1996 - 31.12.2001 Rodina: Produkce
Jazyková verze: CS
Úroveň: 4
Vazby: | ||
---|---|---|
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo | 0207 | Maso droby drůbeží jedlé čerst chlaz zmraz |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02073211 | Kachny oškubané, vykrvené, bez střev, ale nevykuchané, s hlavou a běháky, zvané kachny 85 %, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02073215 | Kachny oškubané a vykuchané, bez hlavy a běháků, avšak s krkem, játry, srdcem a svalnatým žaludkem, zvané kachny 70 %, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02073219 | Kachny oškubané a vykuchané, bez hlavy, běháků a bez krků, srdce, jater a svalnatého žaludku, zvané kachny 63 % a jiné formy kachen, nedělené, čerstvé nebo chlazené (kromě "85% a 70% kachen) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02073251 | Husy oškubané, vykrvené, nevykuchané, s hlavou a běháky, zvané husy 82 %, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02073259 | Husy oškubané, vykuchané, bez hlavy a běháků, se srdcem a svalnatým žaludkem nebo bez nich, zvané husy 75 % a jiné formy hus, nedělené, čerstvé nebo chlazené (kromě tzv. "82% hus") |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02073290 | Perličky, nedělené, čerstvé nebo chlazené |