DETAIL POLOŽKY KLASIFIKACE

Klasifikace: Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS)

Akronym: HS_KL Verze: 1.1 Platnost: 01.01.1992 - 31.12.1995 Rodina: Produkce

Jazyková verze: CS

Úroveň: 4

Položka: 020710 - Drůbež čerstvá,chlazená,nedělená

Vazby:
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo 0207 Maso droby drůbeží jedlé čerst chlaz zmraz
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02071011 Kohouti, slepice čerstvé, chlazené - "kuřata 65%"
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02071015 Kohouti, slepice čerstvé, chlazené - "kuřata 70%"
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02071019 Kohouti, slepice čerstvé, chlazené - "kuřata 65%"
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02071031 Krocani, krůty čerstvé, chlazené - "krůty 80%"
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02071039 Krocani, krůty čerstvé, chlazené - "krůty 73%"
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02071051 Kachny čerstvé, chlazené oškubané - "kachny 85%"
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02071055 Kachny čerstvé, chlazené oškubané - "kachny 70%"
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02071059 Kachny čerstvé, chlazené oškubané - "kachny 63%"
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02071071 Husy čerstvé, chlazené oškubané - "husy 82%"
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02071079 Husy čerstvé, chlazené oškubané - "husy 75%"
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02071090 Perličky čerstvé, chlazené
Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024
Zobrazeno dne: 05.11.2024