Akronym: HS_KL Verze: 1.7 Platnost: 01.01.2007 - 31.12.2007 Rodina: Produkce
Jazyková verze: CS
Úroveň: 4
Vazby: | ||
---|---|---|
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo | 0203 | Maso vepřové čerstvé chlazené zmrazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02031911 | Vepřové přední části a kusy z nich, z domácích prasat, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02031913 | Vepřové hřbety s kostí a kusy z nich, z domácích prasat, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02031915 | Vepřové bůčky (prorostlé) a kusy z nich, z domácích prasat, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02031955 | Vepřové maso z domácích prasat, vykostěné, čerstvé nebo chlazené (kromě bůčků a kusů z nich) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02031959 | Vepřové maso z domácích prasat, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené (kromě masa v celku a půleného, kýt, plecí a kusů z nich, předních částí, hřbetů s kostí, bůčků a kusů z nich) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02031990 | Vepřové maso, čerstvé nebo chlazené (kromě masa z domácích prasat, masa v celku a půleného, nevykostěných kýt, plecí a kusů z nich) |