DETAIL POLOŽKY KLASIFIKACE

Klasifikace: Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS)

Akronym: HS_KL Verze: 1.2 Platnost: 01.01.1996 - 31.12.2001 Rodina: Produkce

Jazyková verze: CS

Úroveň: 4

Položka: 020319 - Maso vepřové ostatní čerstvé,chlazené

Vazby:
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo 0203 Maso vepřové čerstvé chlazené zmrazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02031911 Vepřové přední části a kusy z nich, z domácích prasat, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02031913 Vepřové hřbety s kostí a kusy z nich, z domácích prasat, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02031915 Vepřové bůčky (prorostlé) a kusy z nich, z domácích prasat, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02031955 Vepřové maso z domácích prasat, vykostěné, čerstvé nebo chlazené (kromě bůčků a kusů z nich)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02031959 Vepřové maso z domácích prasat, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené (kromě masa v celku a půleného, kýt, plecí a kusů z nich, předních částí, hřbetů s kostí, bůčků a kusů z nich)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02031990 Vepřové maso, čerstvé nebo chlazené (kromě masa z domácích prasat, masa v celku a půleného, nevykostěných kýt, plecí a kusů z nich)
Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024
Zobrazeno dne: 26.11.2024