Akronym: HS_KL Verze: 1.6 Platnost: 01.01.2006 - 31.12.2006 Rodina: Produkce
Jazyková verze: CS
Úroveň: 4
Vazby: | ||
---|---|---|
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo | 0201 | Maso hovězí čerstvé chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02012020 | „Kompenzované" čtvrti hovězího masa, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02012030 | Neoddělené nebo oddělené přední čtvrti hovězího masa, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02012050 | Neoddělené nebo oddělené zadní čtvrti hovězího masa, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02012090 | Hovězí maso, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené (kromě masa v celku nebo půleného, kompenzovaných čtvrtí a neoddělených nebo oddělených předních a zadních čtvrtí) |