DETAIL POLOŽKY KLASIFIKACE

Klasifikace: Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS)

Akronym: HS_KL Verze: 1.2 Platnost: 01.01.1996 - 31.12.2001 Rodina: Produkce

Jazyková verze: CS

Úroveň: 4

Položka: 020110 - Maso hovězí,čerstvé,chlazené,v celku,půlené

Vazby:
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo 0201 Maso hovězí čerstvé chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02011000 Hovězí maso v celku a půlené, čerstvé nebo chlazené
Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024
Zobrazeno dne: 05.11.2024