DETAIL POLOŽKY KLASIFIKACE

Klasifikace: Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS)

Akronym: HS_KL Verze: 1.9 Platnost: 01.01.2012 - 31.12.2016 Rodina: Produkce

Jazyková verze: CS

Úroveň: 3

Položka: 1901 - Výtažek sladový přípravky potravinářské

Vazby:
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 2 - Kapitola 19 Přípravky z obilovin, mouky, škrobu nebo mléka; jemné pečivo
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 4 - Položka 190110 Potravinové přípravky vhodné pro kojence či malé děti, v balení pro drobný prodej, z mouky, krupice, krupičky, škrobu nebo sladových výtažků, neobsahující kakao nebo obsahující < 40 % hmotnostních kakaa, měřeno na zcela odtučněném základě, j. n.; potravinové přípravky ze zboží čísel 0401 až 0404, neobsahující kakao nebo obsahující < 5 % hmotnostních kakaa, měřeno na zcela odtučněném základě, j. n.
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 4 - Položka 190120 Směsi,těsta pro přípr.zboží pekařského,pečiva
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 4 - Položka 190190 Sladový výtažek; potravinové přípravky z mouky, krupice, krupičky, škrobu nebo sladových výtažků, neobsahující kakao nebo obsahující < 40 % hmotnostních kakaa, měřeno na zcela odtučněném základě, jinde neuvedené ani nezahrnuté; potravinové přípravky z mléka, smetany, podmáslí, kyselého mléka a smetany, syrovátek, jogurtu, kefíru a podobného zboží čísel 0401 až 0404, neobsahující kakao nebo obsahující < 5 % hmotnostních kakaa, měřeno na zcela odtučněném základě, jinde neuvedené ani nezahrnuté (kromě přípravků vhodných pro kojence či malé děti, v balení pro drobný prodej a směsí a těst pro přípravu pekařského zboží, jemného nebo trvanlivého pečiva čísla 1905)
Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024
Zobrazeno dne: 23.11.2024