DETAIL POLOŽKY KLASIFIKACE

Klasifikace: Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS)

Akronym: HS_KL Verze: 1.3 Platnost: 01.01.2002 - 31.03.2004 Rodina: Produkce

Jazyková verze: CS

Úroveň: 3

Položka: 0201 - Maso hovězí čerstvé chlazené

Vazby:
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 2 - Kapitola 02 Maso a jedlé droby
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 4 - Položka 020110 Maso hovězí,čerstvé,chlazené,v celku,půlené
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 4 - Položka 020120 Maso hovězí ost,čerstvé,chlazené,nevykostěné
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 4 - Položka 020130 Maso hovězí,čerstvé,chlazené,vykostěné
Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024
Zobrazeno dne: 05.11.2024