DETAIL POLOŽKY KLASIFIKACE

Klasifikace: Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS)

Akronym: HS_KL Verze: 1.5 Platnost: 01.01.2005 - 31.12.2005 Rodina: Produkce

Jazyková verze: CS

Úroveň: 2

Položka: 20 - Přípravky ze zeleniny ovoce ořechů

Vazby:
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 1 - Třída 04 Výrobky potravinářského průmyslu; nápoje, lihoviny a ocet; tabák a vyrobené tabákové náhražky; výrobky, též obsahující nikotin, určené k vdechování bez spalování; jiné výrobky obsahující nikotin určené k dodávání nikotinu do lidského těla
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo 2001 Zelenina ovoce ořechy aj části rostl upravené
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo 2002 Rajčata připravená konzervovaná ne v octě ap
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo 2003 Houby lanýže připravené konzerv ne v octě ap
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo 2004 Zelenina ost připrav konzerv ne v octě zmraz
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo 2005 Zelenina ost připrav konzerv ne v octě nezmr
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo 2006 Ovoce ořechy kůry slupky konzervované cukrem
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo 2007 Zavařeniny želé kaše ovocné aj pasty slazené
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo 2008 Ovoce ořechy aj části rostlin jn
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo 2009 Šťávy ovocné zeleninové nezkvašené i slazené
Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024
Zobrazeno dne: 06.11.2024