DETAIL POLOŽKY KLASIFIKACE

Klasifikace: Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS)

Akronym: HS_KL Verze: 1.5 Platnost: 01.01.2005 - 31.12.2005 Rodina: Produkce

Jazyková verze: CS

Úroveň: 2

Položka: 03 - Ryby korýši měkkýši a ost vodní bezobratlovci

Vazby:
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 1 - Třída 01 Živá zvířata; živočišné produkty
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo 0301 Ryby živé
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo 0302 Ryby čerstvé chlazené ne filé aj rybí maso
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo 0303 Ryby zmrazené ne filé aj rybí maso
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo 0304 Filé aj maso rybí čerstvé chlazené zmrazené
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo 0305 Ryby sušené solené uzené moučka rybí jedlá
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo 0306 Korýši, též bez krunýře, živí, čerství, chlazení, zmrazení, sušení, uzení, solení nebo ve slaném nálevu, včetně vařených ve vodě nebo v páře
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo 0307 Měkkýši, způsobilí k lidskému požívání, též v lasturách nebo ulitách, živí, čerství, chlazení, zmrazení, sušení, uzení, solení nebo ve slaném nálevu
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo 0308 Vodní bezobratlí, jiní než korýši a měkkýši, živí, čerství, chlazení, zmrazení, sušení, solení nebo ve slaném nálevu
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo 0309 Moučky, prášky a pelety z ryb, korýšů, měkkýšů a jiných vodních bezobratlých, způsobilé k lidskému požívání
Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024
Zobrazeno dne: 23.11.2024