Abbreviation: HS_KL Version: 1.8 Validity: 01.01.2008 - 31.12.2011 Family: Produkce
Language version: CS
Classification level: 4
Correspondences: | ||
---|---|---|
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo | 0304 | Filé aj maso rybí čerstvé chlazené zmrazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 03041901 | Rybí filé z nilského okouna (Lates niloticus), čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 03041903 | Rybí filé z pangase (Pangasius spp.), čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 03041913 | Filé z lososa (Oncorhynchus nerka, Oncorhynchus gorbuscha, Oncorhynchus keta, Oncorhynchus tschawytscha, Oncorhynchus kisutch, Oncorhynchus masou a Oncorhynchus rhodurus), z lososa obecného a z hlavatky obecné, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 03041915 | Filé z pstruha druhu Oncorhynchus mykiss o hmotnosti jednoho kusu > 400 g |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 03041917 | Filé z pstruha druhu Oncorhynchus mykiss o hmotnosti jednoho kusu <= 400 g, Oncorhynchus clarki, Oncorhynchus aguabonita a Oncorhynchus gilae |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 03041918 | Rybí filé z ostatních sladkovodních ryb, čerstvé nebo chlazené (kromě z nilského okouna, pangase, lososa č. 0304.19.13, hlavatky obecné, pstruhů č. 0304.19.15 a 0304.19.17) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 03041931 | Filé z tresek (Gadus morhua, Gadus ogac, Gadus macrocephalus) a z ryb druhu Boreogadus saida, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 03041933 | Filé z tresky tmavé (Pollachius virens), čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 03041935 | Filé z okouníků (Sebastes spp.), čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 03041939 | Filé z mořských ryb, čerstvé nebo chlazené (kromě mečouna, zubatky, ryb druhu Boreogadus saida, tresky tmavé a okouníků) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 03041991 | Maso sladkovodních ryb, též mleté, čerstvé nebo chlazené (kromě filé) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 03041997 | Řezy ze sleďů, zmrazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 03041999 | Maso mořských ryb, též mleté, čerstvé nebo chlazené (kromě mečouna, zubatky, rybích filet a řezů ze sleďů ) |