DETAIL OF CLASSIFICATION ITEM

Classification: Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS)

Abbreviation: HS_KL Version: 1.3 Validity: 01.01.2002 - 31.03.2004 Family: Produkce

Language version: CS

Classification level: 4

Item: 030410 - Filé aj maso rybí čerstvé, chlazené

Correspondences:
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo 0304 Filé aj maso rybí čerstvé chlazené zmrazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 03041013 File z lososa obecného,atlantického,hlavatky dunajské čerstvé,chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 03041015 Rybí filé z druhu Oncorhynchus mikiss, čerstvé nebo chlazené, o hmotnosti 1 ks více než 400 g
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 03041017 Ostatní rybí filé z druhu Oncorhynchus mikiss, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 03041019 File z ryb sladkovodních ostatní čerstvé,chlazené,ne:pstruh,losos,hlavatka
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 03041031 File z tresek (Gadus morhua,ogac,macrocephalus),ryb Boreogadus saida čerstvé,chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 03041033 File z tresky tmavé (Pollachius virens) čerstvé,chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 03041035 File z ropušnice severní,okouníků čerstvé,chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 03041038 File ostatní čerstvé,chlazené,ne:z ryb sladkovodních,mořských-viz sazebník
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 03041091 Maso rybí i mleté z ryb sladkovodních čerstvé,chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 03041097 Filé ze sleďů čerstvé,chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 03041098 Maso rybí i mleté ostatní čerstvé,chlazené,ne:ze sladkovodních ryb,sleďů,file
Czech Statistical Office, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (switchboard)
Version: 1.2.17 © ČSÚ 2024
Displayed on: 23.11.2024