DETAIL OF CLASSIFICATION ITEM

Classification: Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS)

Abbreviation: HS_KL Version: 1.3 Validity: 01.01.2002 - 31.03.2004 Family: Produkce

Language version: CS

Classification level: 4

Item: 030212 - Lososi čerství,chlazení,ne játra,jikry,mlíčí

Correspondences:
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo 0302 Ryby čerstvé chlazené ne filé aj rybí maso
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 03021200 Losos, čerstvý nebo chlazený (Oncorhynchus nerka, gorbuscha, keta, tschawytscha, Oncorhynchus kisutch, Oncorhynchus masou a Oncorhynchus rhodurus), losos obecný (atlantský) (Salmo salar) a hlavatka obecná (podunajská) (Hucho hucho)
Czech Statistical Office, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (switchboard)
Version: 1.2.17 © ČSÚ 2024
Displayed on: 06.11.2024