DETAIL OF CLASSIFICATION ITEM

Classification: Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS)

Abbreviation: HS_KL Version: 1.5 Validity: 01.01.2005 - 31.12.2005 Family: Produkce

Language version: CS

Classification level: 4

Item: 020735 - Části a droby z kachen a hus, čerstvé n. chla

Correspondences:
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo 0207 Maso droby drůbeží jedlé čerst chlaz zmraz
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02073511 Husí dělené maso, vykostěné, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02073515 Dělené maso kachen a perliček, vykostěné, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02073521 Kachní půlky nebo čtvrtky, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02073523 Husí půlky nebo čtvrtky, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02073525 Perličkové půlky nebo čtvrtky, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02073531 Celá křídla, též bez špiček z kachen, hus, perliček, čerstvá nebo chlazená
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02073541 Hřbety, krky, hřbety s krky, biskupy a špičky křídel z kachen, hus, perliček, čerstvá nebo chlazená
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02073551 Husí prsa a jejich části, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02073553 Kachní a perliččí prsa a jejich části, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02073561 Husí stehna a jejich části, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02073563 Kachní a perliččí stehna a jejich části, nevykostěná, čerstvá nebo chlazená
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02073571 Husí nebo kachní paleta, čerstvá nebo chlazená
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02073579 Dělené maso kachen, hus a perliček, nevykostěné, čerstvé nebo chlazené (kromě půlek nebo čtvrtek, celá křídla, též bez špiček, hřbety, krky, hřbety s krky, biskupy, špičky křídel, prsou a stehen a jejich části, husích a kachních palet)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02073591 Játra kachen, hus, perliček, čerstvá nebo chlazená (kromě tučných jater)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02073599 Jedlé droby kachen, hus, perliček, čerstvé nebo chlazené (kromě jater)
Czech Statistical Office, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (switchboard)
Version: 1.2.17 © ČSÚ 2024
Displayed on: 26.11.2024