Abbreviation: HS_KL Version: 1.6 Validity: 01.01.2006 - 31.12.2006 Family: Produkce
Language version: CS
Classification level: 4
Correspondences: | ||
---|---|---|
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo | 0207 | Maso droby drůbeží jedlé čerst chlaz zmraz |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02073211 | Kachny oškubané, vykrvené, bez střev, ale nevykuchané, s hlavou a běháky, zvané kachny 85 %, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02073215 | Kachny oškubané a vykuchané, bez hlavy a běháků, avšak s krkem, játry, srdcem a svalnatým žaludkem, zvané kachny 70 %, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02073219 | Kachny oškubané a vykuchané, bez hlavy, běháků a bez krků, srdce, jater a svalnatého žaludku, zvané kachny 63 % a jiné formy kachen, nedělené, čerstvé nebo chlazené (kromě "85% a 70% kachen) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02073251 | Husy oškubané, vykrvené, nevykuchané, s hlavou a běháky, zvané husy 82 %, čerstvé nebo chlazené |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02073259 | Husy oškubané, vykuchané, bez hlavy a běháků, se srdcem a svalnatým žaludkem nebo bez nich, zvané husy 75 % a jiné formy hus, nedělené, čerstvé nebo chlazené (kromě tzv. "82% hus") |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 02073290 | Perličky, nedělené, čerstvé nebo chlazené |