DETAIL OF CLASSIFICATION ITEM

Classification: Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS)

Abbreviation: HS_KL Version: 1.5 Validity: 01.01.2005 - 31.12.2005 Family: Produkce

Language version: CS

Classification level: 4

Item: 020732 - Maso z hus,kachen,nedělené,čerstvé n. chlaz.

Correspondences:
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo 0207 Maso droby drůbeží jedlé čerst chlaz zmraz
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02073211 Kachny oškubané, vykrvené, bez střev, ale nevykuchané, s hlavou a běháky, zvané kachny 85 %, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02073215 Kachny oškubané a vykuchané, bez hlavy a běháků, avšak s krkem, játry, srdcem a svalnatým žaludkem, zvané kachny 70 %, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02073219 Kachny oškubané a vykuchané, bez hlavy, běháků a bez krků, srdce, jater a svalnatého žaludku, zvané kachny 63 % a jiné formy kachen, nedělené, čerstvé nebo chlazené (kromě "85% a 70% kachen)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02073251 Husy oškubané, vykrvené, nevykuchané, s hlavou a běháky, zvané husy 82 %, čerstvé nebo chlazené
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02073259 Husy oškubané, vykuchané, bez hlavy a běháků, se srdcem a svalnatým žaludkem nebo bez nich, zvané husy 75 % a jiné formy hus, nedělené, čerstvé nebo chlazené (kromě tzv. "82% hus")
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02073290 Perličky, nedělené, čerstvé nebo chlazené
Czech Statistical Office, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (switchboard)
Version: 1.2.17 © ČSÚ 2024
Displayed on: 26.11.2024