DETAIL OF CLASSIFICATION ITEM

Classification: Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS)

Abbreviation: HS_KL Version: 1.1 Validity: 01.01.1992 - 31.12.1995 Family: Produkce

Language version: CS

Classification level: 4

Item: 020710 - Drůbež čerstvá,chlazená,nedělená

Correspondences:
Harmonizovaný systém popisu a číselného označování zboží (HS) - úroveň 3 - Podkapitola/Číslo 0207 Maso droby drůbeží jedlé čerst chlaz zmraz
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02071011 Kohouti, slepice čerstvé, chlazené - "kuřata 65%"
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02071015 Kohouti, slepice čerstvé, chlazené - "kuřata 70%"
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02071019 Kohouti, slepice čerstvé, chlazené - "kuřata 65%"
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02071031 Krocani, krůty čerstvé, chlazené - "krůty 80%"
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02071039 Krocani, krůty čerstvé, chlazené - "krůty 73%"
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02071051 Kachny čerstvé, chlazené oškubané - "kachny 85%"
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02071055 Kachny čerstvé, chlazené oškubané - "kachny 70%"
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02071059 Kachny čerstvé, chlazené oškubané - "kachny 63%"
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02071071 Husy čerstvé, chlazené oškubané - "husy 82%"
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02071079 Husy čerstvé, chlazené oškubané - "husy 75%"
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 02071090 Perličky čerstvé, chlazené
Czech Statistical Office, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (switchboard)
Version: 1.2.17 © ČSÚ 2024
Displayed on: 27.11.2024