DETAIL POLOŽKY ČÍSELNÍKU

Číselník: Jednotný mezinárodní třídník zboží (SITC) - úroveň 5 - Základní položka

Kód: 5695 Akronym: SITC_U5 Platnost: 01.01.1991 - 09.09.9999 Rodina: Produkce

Položka: 05470 - Zelenina předbežně konzervovaná, nevhodná k konzumaci

Vazby:
Jednotný mezinárodní třídník zboží (SITC) - úroveň 4 - Podskupina 0547 Zelenina předbežně konzervovaná, nevhodná k konzumaci
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 07112010 Olivy, prozatímně konzervované (například oxidem siřičitým, ve slaném nálevu, v sířené vodě nebo v jiných konzervačních roztocích), avšak v tomto stavu nezpůsobilé k přímému požívání (kromě oliv pro výrobu oleje)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 07112090 Olivy, prozatímně konzervované (například oxidem siřičitým, ve slaném nálevu, v sířené vodě nebo v jiných konzervačních roztocích), avšak v tomto stavu nezpůsobilé k přímému požívání, pro výrobu oleje
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 07114000 Okurky salátové a okurky nakládačky, prozatímně konzervované (například oxidem siřičitým, ve slaném nálevu, v sířené vodě nebo v jiných konzervačních roztocích), avšak v tomto stavu nezpůsobilé k přímému požívání
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 07115100 Houby rodu Agaricus, prozatímně konzervované (například oxidem siřičitým, ve slaném nálevu, v sířené vodě nebo v jiných konzervačních roztocích), avšak v tomto stavu nezpůsobilé k přímému požívání
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 07115900 Houby a lanýže, prozatímně konzervované (například oxidem siřičitým, ve slaném nálevu, v sířené vodě nebo v jiných konzervačních roztocích), avšak v tomto stavu nezpůsobilé k přímému požívání (kromě hub rodu Agaricus)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 07119010 Plody rodu Capsicum nebo Pimenta, prozatímně konzervované (například oxidem siřičitým, ve slaném nálevu, v sířené vodě nebo v jiných konzervačních roztocích), avšak v tomto stavu nezpůsobilé k přímému požívání (kromě sladké papriky)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 07119030 Kukuřice cukrová, prozatímně konzervovaná (například oxidem siřičitým, ve slaném nálevu, v sířené vodě nebo v jiných konzervačních roztocích), avšak v tomto stavu nezpůsobilá k přímému požívání
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 07119050 Cibule, prozatímně konzervovaná (například oxidem siřičitým, ve slaném nálevu, v sířené vodě nebo v jiných konzervačních roztocích), avšak v tomto stavu nezpůsobilá k přímému požívání
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 07119070 Kapary, prozatímně konzervované (například oxidem siřičitým, ve slaném nálevu, v sířené vodě nebo v jiných konzervačních roztocích), avšak v tomto stavu nezpůsobilé k přímému požívání
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 07119080 Zelenina, prozatímně konzervovaná (např.oxidem siřičitým, ve slaném nálevu, v sířené vodě a v jiných konzervačních roztocích), avšak v tomto stavu nezpůsobilá k přímému požívání (kromě oliv, okurků salátových a okurků nakládaček, hub a lanýžů, plodů rodu Capsicum nebo Pimenta, kukuřice cukrové, kapary, cibule a zeleninových směsí)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 07119090 Zeleninové směsi, prozatímně konzervované (například oxidem siřičitým, ve slaném nálevu, v sířené vodě nebo v jiných konzervačních roztocích), avšak v tomto stavu nezpůsobilé k přímému požívání
Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024
Zobrazeno dne: 04.10.2024