DETAIL POLOŽKY ČÍSELNÍKU

Číselník: Jednotný mezinárodní třídník zboží (SITC) - úroveň 5 - Základní položka

Kód: 5695 Akronym: SITC_U5 Platnost: 01.01.1991 - 09.09.9999 Rodina: Produkce

Položka: 02420 - Tavený sýr, nestrouhaný ani v prášku

Vazby:
Jednotný mezinárodní třídník zboží (SITC) - úroveň 4 - Podskupina 0242 Tavený sýr, nestrouhaný ani v prášku
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04063010 Tavené sýry, jiné než strouhané nebo práškové, při jejichž výrobě byly použity pouze sýry Ementál, Gruyère a Appenzell a které mohou obsahovat jako přísadu sýr Glarus s bylinkami (tzv. „Schabziger“), upravené pro drobný prodej, o obsahu tuku v sušině <= 56 % hmotnostních
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04063031 Tavené sýry, jiné než strouhané nebo práškové, o obsahu tuku <= 36 % hmotnostních a o obsahu tuku v sušině <= 48 % hmotnostních (kromě tavených směsí z Ementálu, Gruyére a Appenzellu, které mohou obsahovat jako přísadu sýr Glarus s bylinkami (tzv. „Schabziger“), upravených pro drobný prodej)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04063039 Tavené sýry, jiné než strouhané nebo práškové, o obsahu tuku <= 36 % hmotnostních a o obsahu tuku v sušině > 48 % hmotnostních (kromě tavených směsí z Ementálu, Gruyére a Appenzellu, které mohou obsahovat jako přísadu sýr Glarus s bylinkami (tzv. „Schabziger“), upravených pro drobný prodej, o obsahu tuku v sušině <= 56 % hmotnostních)
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) 04063090 Tavené sýry, jiné než strouhané nebo práškové, o obsahu tuku > 36 % hmotnostních (kromě tavených směsí z Ementálu, Gruyére a Appenzellu, které mohou obsahovat jako přísadu sýr Glarus s bylinkami (tzv. „Schabziger“), upravených pro drobný prodej, o obsahu tuku v sušině <= 56 % hmotnostních)
Český statistický úřad, Na padesátém 81, 100 82 Praha 10; tel.: 274 051 111 (ústředna)
Verze: 1.2.17 © ČSÚ 2024
Zobrazeno dne: 23.11.2024