Atributy: |
Charakter produkce |
V |
HSCN |
0302.92.00 + 0304[.31 + .32 + .33 + .39 + .41 +.42(.10 + .50 + .90) + .43 + .44(.10 +.30 + .90) + .45 + .46 + .47(.10 + .20 + .30 + .90) + .48 + .49(.10 + .50 + .90) +.51 + .52 + .53 + .54 + .55 + .56(.10 + .20 + .30 + .90) + .57 + .59(.10 + .50 + .90)] |
Měrná jednotka |
kg |
Vazby: |
Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015) - úroveň 6 - Subkategorie |
102011 |
Rybí filé a jiné rybí maso (též mleté), čerstvé nebo chlazené |
Seznam výrobků (PRODCOM) |
10201110 |
Čerstvé nebo chlazené rybí filé a rybí maso (včetně žraločích ploutví), též mleté |
Číselník vybraných měřicích jednotek |
20000 |
kilogram |