Kód: 6650 Akronym: CZ-CPA_2015_U6 Platnost: 01.01.2015 - 09.09.9999 Rodina: Produkce
Vazby: | ||
---|---|---|
Klasifikace produkce (CZ-CPA_2015) - úroveň 5 - Kategorie | 10514 | Sýry a tvaroh |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04061030 | Mozzarella, čerstvá, též v tekutině, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04061050 | Čerstvé sýry (nevyzrálé nebo nenaložené), včetně syrovátkového sýra a tvarohu, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních (kromě Mozzarelly) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04061080 | Čerstvé sýry (nevyzrálé nebo nenaložené), včetně syrovátkového sýra a tvarohu, o obsahu tuku > 40 % hmotnostních |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04062000 | Strouhané sýry nebo práškové sýry všech druhů |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04063010 | Tavené sýry, jiné než strouhané nebo práškové, při jejichž výrobě byly použity pouze sýry Ementál, Gruyère a Appenzell a které mohou obsahovat jako přísadu sýr Glarus s bylinkami (tzv. „Schabziger“), upravené pro drobný prodej, o obsahu tuku v sušině <= 56 % hmotnostních |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04063031 | Tavené sýry, jiné než strouhané nebo práškové, o obsahu tuku <= 36 % hmotnostních a o obsahu tuku v sušině <= 48 % hmotnostních (kromě tavených směsí z Ementálu, Gruyére a Appenzellu, které mohou obsahovat jako přísadu sýr Glarus s bylinkami (tzv. „Schabziger“), upravených pro drobný prodej) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04063039 | Tavené sýry, jiné než strouhané nebo práškové, o obsahu tuku <= 36 % hmotnostních a o obsahu tuku v sušině > 48 % hmotnostních (kromě tavených směsí z Ementálu, Gruyére a Appenzellu, které mohou obsahovat jako přísadu sýr Glarus s bylinkami (tzv. „Schabziger“), upravených pro drobný prodej, o obsahu tuku v sušině <= 56 % hmotnostních) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04063090 | Tavené sýry, jiné než strouhané nebo práškové, o obsahu tuku > 36 % hmotnostních (kromě tavených směsí z Ementálu, Gruyére a Appenzellu, které mohou obsahovat jako přísadu sýr Glarus s bylinkami (tzv. „Schabziger“), upravených pro drobný prodej, o obsahu tuku v sušině <= 56 % hmotnostních) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04064010 | Roquefort |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04064050 | Gorgonzola |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04064090 | Sýry s modrou plísní a jiné sýry obsahující plíseň vytvořenou pomocí Penicillium roqueforti (kromě Roquefortu a Gorgonzoly) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04069001 | Sýry k dalšímu zpracování (kromě čerstvých sýrů, včetně syrovátkového sýra, tvarohu, tavených sýrů, sýrů s modrou plísní a jiných sýrů obsahujících plíseň vytvořenou pomocí Penicillium roqueforti a strouhaných nebo práškových sýrů) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04069013 | Ementál (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04069015 | Gruyère, Sbrinz (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04069017 | Bergkäse, Appenzell (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04069018 | Fromage fribourgeois, Vacherin Mont d’Or a Tête de Moine (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04069021 | Čedar (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04069023 | Eidam (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04069025 | Tilsit (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04069029 | Kashkaval (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04069032 | Feta (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04069035 | Kefalo-Tyri (kromě strouhaného, práškoného a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04069037 | Finlandia (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04069039 | Jarlsberg (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04069050 | Sýry ovčí nebo buvolí, v nádobách se slaným nálevem nebo ve vacích z ovčí nebo kozí kůže (kromě sýru Feta) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04069061 | Grana Padano, Parmigiano Reggiano, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě <= 47 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04069063 | Fiore Sardo, Pecorino, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě <= 47 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04069069 | Sýry, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě <= 47 % hmotnostních, jinde neuvedené ani nezahrnuté |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04069073 | Provolone, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 47 % hmotnostních, avšak <= 72 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04069074 | Maasdam, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 47 % hmotnostních, avšak <= 72 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04069075 | Asiago, Caciocavallo, Montasio, Ragusano, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 47 % hmotnostních, avšak <= 72 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04069076 | Danbo, Fontal, Fontina, Fynbo, Havarti, Maribo, Samsø, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 47 % hmotnostních, avšak <= 72 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04069078 | Gouda, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 47 % hmotnostních, avšak <= 72 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04069079 | Esrom, Italico, Kernhem, Saint-Nectaire, Saint-Paulin, Taleggio, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 47 % hmotnostních, avšak <= 72 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04069081 | Cantal, Cheshire, Wensleydale, Lancashire, Double Gloucester, Blarney, Colby, Monterey, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 47 % hmotnostních, avšak <= 72 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04069082 | Camembert, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 47 % hmotnostních, avšak <= 72 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04069084 | Brie, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 47 % hmotnostních, avšak <= 72 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04069085 | Kefalograviera, Kasseri, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 47 % hmotnostních, avšak <= 72 % hmotnostních (kromě strouhaného, práškového a k dalšímu zpracování) |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04069086 | Sýry, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 47 %, avšak <= 52 % hmotnostních, jinde neuvedené ani nezahrnuté |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04069089 | Sýry, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 52 %, avšak <= 62 % hmotnostních, jinde neuvedené ani nezahrnuté |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04069092 | Sýry, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 62 %, avšak <= 72 % hmotnostních, jinde neuvedené ani nezahrnuté |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04069093 | Sýry, o obsahu tuku <= 40 % hmotnostních a o obsahu vody v tukuprosté hmotě > 72 % hmotnostních, jinde neuvedené ani nezahrnuté |
Kombinovaná nomenklatura v členění na 8 míst (KN8) | 04069099 | Sýry, o obsahu tuku > 40 % hmotnostních, jinde neuvedené ani nezahrnuté |
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) | 1051403002 | Čerstvé (nezrající nebo nenaložené) sýry, včetně syrovátkového sýra a tvarohu |
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) | 1051405002 | Strouhané sýry nebo práškové sýry všech druhů, sýry s modrou plísní a ostatní sýry (kromě tavených sýrů) |
Seznam výrobků (CZ-PRODCOM) | 1051407002 | Tavené sýry, kromě strouhaných nebo práškových |